פסטה עם פלפלים ושקדים של ענת סמבול

Anat Sambol

פסטה עם פלפלים ושקדים

מתכון: פסטה עם פלפלים ושקדים

בקצרה: פסטה עם רצועות פלפלים ופרוסות שקדים ברוטב חמוץ-חריף

מצרכים

  • 250 גר\' פסטה מסוג פוזילי או צורה מאורכת דומה
  • 2 פלפלים אדומים
  • 2 פלפלים צהובים
  • 4 שיני שום כתושות
  • מיץ מלימון אחד
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • טבסקו
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • שקדים- פרוסים או שבבים
  • פרמזן מגורד

הכנה

  1. Method
  2. *לבשל את הפסטה עד שהיא כמעט מוכנה
  3. *לחתוך את הפלפלים לרצועות ברוחב של כחצי ס\"מ
  4. *להקפיץ את הפלפלים במעט שמן זית עד השחמה קלה
  5. *להנמיך את הלהבה ולתבל בשום, מלח, פלפל, חומץ בלסמי לימון וטבסקו לפי הטעם.
  6. *להוסיף את הפסטה המבושלת, להגביר מעט את הלהבה ולערבב עד שכל הטעמים נספגים בפסטה.
  7. *לפני ההגשה לקלות מעט את השקדים ולפזר מעל עם הפרמזן.

עזרו לענת לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה