פסטה ברוטב שמנת-פסטו של שירה ממן

Shira Maman

פסטה ברוטב שמנת-פסטו

מתכון: פסטה ברוטב שמנת-פסטו

בקצרה: פסטה מהממת בטעמים עשירים.

מצרכים

  • 1 חבילה פסטה לה מוליזנה
  • מעט שמן זית.
  • לרוטב פסטו:
  • 1 צרור בזיליקום נקי מגבעולים
  • 2 שיני שום
  • חופן צנוברים ו/או אגוזי מלך
  • כ-חצי כוס שמן זית
  • גבינת פרמז\'ן מגוררת (אופציה)
  • מלח,פלפל שחור גרוס
  • 1 מיכל שמנת לבישול

הכנה

  1. להכנת הפסטו:
  2. מכניסים את הבזיליקום למעבד מזון עם השום מלח והפלפל.
  3. מפעילים את המעבד ומזלפים לאט לאט את השמן זית,לקראת הסוף
  4. מוסיפים את הצנוברים ובפולסים קצרים ממשיכים לעבד.
  5. בשלב זה ניתן להוסיף את הפרמז\'ן.
  6. טועמים משפרים לפי הטעם.
  7. להכנת הרוטב שמנת פסטו:
  8. מצמצמים מעט במחבת את השמנת,מוסיפים את הפסטו מערבבים היטב ומצמצמים מעט.
  9. מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  10. מסננים ובוזקים מעט שמן זית.
  11. מערבבים עם הפסטה את רוטב השמנת-פסטו ומגישים.

עזרו לשירה לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה