פסטה א-לו סטודנטה של לי-אור אמיר

Li-Or Amir

פסטה א-לו סטודנטה

מתכון: פסטה א-לו סטודנטה

בקצרה: סטודנטים מבשלים מהיר וזול. אבל מדי פעם, כשנוחתים מאיפשהו כמה מצרכים \"קצת יותר\", אפשר לאלתר מהם אחלה ארוחה.

מצרכים

  • למנה אחת:
  • 100 גרם פנה, מבושלת לפי הוראות היצרן
  • 2 כפות שמן (איזה שיש- רצוי שמן זית)
  • 10 עגבניות שרי (כי היה במבצע בסופר), חתוכות לרבעים (ככה זה נראה יותר)
  • 1 בצל קטן
  • כוס יין אדום (כל יין, באמת).
  • כפית אורגנו

הכנה

  1. 1. מטגנים את הבצל בשמן החם עד שהוא מזהיב.
  2. 2. מוסיפים את העגבניות ומטגנים-מערבבים דקה נוספת.
  3. 3. מוסיפים את היין והתבלינים ומבשלים על אש גבוהה עד שהיין מסמיך.
  4. 4. יוצקים הכול על הפסטה.
  5. 5. מגישים מייד, בליווי היין שנשאר (כי גם יין זול ישמח לבב סטודנט).

עזרו ללי-אור לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה