ספגטי פטריות אסייתי של טלי בור פלד

Tali Bor-Peled

ספגטי פטריות אסייתי

מתכון: ספגטי פטריות אסייתי

בקצרה: התחלתי את המנה הזו במחשבה ברורה שזו עומדת להיות מנה איטלקית. פסטה ברוטב פטריות- הכי קלאסי שיש. אבל אז נזכרתי שיש לי במקרר חצי קופסא של שימורי חלב קוקוס, החלטתי לקחת את המנה לכיוון חדש…. התוצאה מזכירה מאד מנות המוגשות במסעדות אסייתיות מהירות.

מצרכים

  • 1. כף שמן
  • 2. כף חמאה
  • 3. בצל אחד לבן גדול קצוץ דק
  • 4. 2 שיני שום פרוסות
  • 5. סלסלת פטריות פרוסות דק (אני ערבבתי שמפיניון וחורש)
  • 6. 1/2 שימורי חלב קוקוס
  • 7. כף גדושה של קארי ירוק (לחריפות בינונית).
  • 8. חופן עלי כוסברה קצוצים
  • 9. חבילת פסטה -ספגטי מכל סוג שאוהבים
  • 10. חופן בוטנים

הכנה

  1. במחבת ובה מעט שמן ומעט חמאה מאדים עד לשקיפות:
  2. 1 בצל לבן גדול קצוץ דק ו2 שיני שום פרוסות.
  3. מוסיפים סלסלת פטריות פרוסות דק (אני ערבבתי שמפיניון וחורש) ומבשלים אותן עד שהפטריות מתחילות להגיר נוזלים.
  4. מוסיפים לנוזלים 1/2 שימורי חלב קוקוס וכף גדושה של קארי ירוק (לחריפות בינונית).
  5. מבשלים יחד כ10 דקות.
  6. ממליחים ומפלפלים מעט ע\"פ הטעם.
  7. לקראת סוף הבישול מוסיפים לתערובת חופן עלי כוסברה קצוצים.
  8. במקביל מבשלים פסטה-
  9. אני השתמשתי בחצי חבילת פסטה מתוצרת ברילה CAPELLINI NO 1
  10. דקיקה וטעימה שזמן הבישול שלה קצרצר.
  11. מגישים מיד- אפשר לפזר גם מעט בוטנים מעל.

עזרו לטלי לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה