ספגטי עם רוטב בולונז של נדיה היבא

נדיה היבא

ספגטי עם רוטב בולונז

מתכון: ספגטי עם רוטב בולונז

בקצרה: רוטב עסיסי וגם בשרי על מנת פסטה נהדרת

מצרכים

  • מצרכים:
  • 1 חב\' ספגטי – מכינים לפי הוראות היצרן.
  • ½ קילו בשר בקר טחון
  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • 4-5 שיני שום טריות קצוצות דק
  • 2 עגבניות גדולות מגורדות בפומפייה
  • 1 קופסה קטנה של רסק עגבניות
  • ½ כפית כמון
  • ½ כפית פפריקה אדומה מתוקה (אפשר חריפה לאוהבים חריף)
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • 3-4 כפות שמן לטיגון

הכנה

  1. במחבת גדולה, מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה, מוסיפים את הבשר הטחון, ובעזרת מזלג מפוררים את הבשר (שלא יהיו גושים גדולים) עד שצבעו של הבשר כבר לא אדום והוא מפורר היטב.
  2. מוספים לבשר המטוגן והבצל: רסק עגבניות, עגבניות מגורדות, שום, תבלינים, מלח ופלפל שחור לפי הטעם, בוחשים היטב וממשיכים לבשל על אש נמוכה עוד כחצי שעה.

עזרו לנדיה לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה