ספגטי עגבניות מיובשות של אלכס גרשגורין

Alex Gershgorin

ספגטי עגבניות מיובשות

מתכון: ספגטי עגבניות מיובשות

בקצרה: ספגטי ברוטב שמן זית, שום ,צ'ילי,עגבניות מיובשות ופרמז'ן

מצרכים

  • 500 גרם פסטה
  • 3\\1 כוס שמן זית
  • 4 שיני שום כתושות
  • 100 גרם עגבניות מיובשות
  • 100 גרם פרמז\'ן מגורד
  • פתיתי צילי
  • מלח ופלפל

הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שמופיעות ע"ג האריזה.
  2. ובנתיים מכינים את הרוטב:
  3. בסיר מחממים את השמן זית עם השום, מוסיפים עגבניות מיובשות ומבשלים כ 5 דקות. מוסיפים את התבלינים לפי הטעם (צ\'ילי,מלח ופלפל).
  4. אחרי שהפסטה התבשלה מסננים אותה ומעבירים אותה לסיר של הרוטב ומבשלים עוד כ 2 דקות.
  5. מוסיפים פרמז\'ן ומגישים. בתאבון!

עזרו לאלכס לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה