מילריגה ברוטב תרד-רוזה של נטע-לי פשטי

Netalie Pesti

מילריגה ברוטב תרד-רוזה

מתכון: מילריגה ברוטב תרד-רוזה

בקצרה: פסטה בצורה ייחודית וברוטב ייחודי

מצרכים

  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • 1 חבילת עגבניות מרוסקות 400 גר
  • 1 חבילה רסק עגבניות 100 גרם
  • 1 שמנת מתוקה לבישול 10%
  • כ- 12 מדליוני תרד קפוא
  • 5-6 עגבניות קטנות-בינוניות
  • 2-3 כפיות שום כתוש
  • תבלינים: אורגנו, טימין, פלפל שחור טחון, מלח,
  • מעט מאוד סוכר
  • 0.5 כף אבקת מרק בצל
  • 0.5 כפית טבסקו
  • 4 קוביות בזיליקום קפוא
  • מעט שמן זית

הכנה

  1. חולטים את העגבניות וחותכים לקוביות קטנות.
  2. במחבת רחב ועמוק מחממים מעט שמן זית. מוסיפים את הבצל ומשחימים אותו.
  3. לאחר מכן מוסיפים את התרד.
  4. תוך כדי ערבוב מוסיפים את כל התבלינים, את השום ואת קוביות הבזיליקום.
  5. לאחר שכל המים התאדו מהתרד מוסיפים את העגבניות ומבשלים במשך כמה דקות.
  6. כאשר העגבניות כמעט מבושלות מוסיפים את רסק העגבניות ואת העגבניות המרוסקות. מוסיפים מעט סוכר, מבשלים ומתקנים את התיבול.
  7. לבסוף מוסיפים את השמנת וממשיכים לבשל עד לרתיחה.
  8. מרתיחים את המילריגה בסיר נפרד, מסננים ושופכים רוטב בנדיבות. מומלץ להגיש עם פרמז'ן.

עזרו לנטע-לי לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה