לזניה (חלבי / בשרי) של ויקי ניטסמוב

Vicky Nissimov

לזניה  (חלבי / בשרי)


מתכון: לזניה (חלבי / בשרי)

בקצרה: למעט העובדה שלזניה זו אינה מתאימה רק לאוכלי בשר או רק לאוכלי חלב, היא מעדן עשיר בטעמים ובקלוריות. ממליצה בחום.

מצרכים

  • חומרים למילוי:
  • 1 קופסא גדולה של עגבניות מרוסקות עם בזיליקום (ניתן כמובן, להוסיף
  • בזיליקום טרי)
  • 1 ק\"ג בשר טחון
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • מלח, פלפל, מרק עוף.
  • ריבועי לזניה רחבים.
  • חומרים לרוטב בשמל:
  • 6 כפות חמאה
  • 4 כפות קמח
  • 1 כוס מים
  • 2 חלמונים
  • גבינות מגוררות (קשקבל, פרמזן וכו\')
  • פלפל גרוס ומעט מלח (כי הגבינות מלוחות).

הכנה

  1. את המילוי:
  2. להזהיב את הבצל ולהוסיף את הבשר הטחון למחבת, לפורר תוך כדי טיגון את הבשר, ולהוסיף את העגבניות המרוסקות, והתבלינים לפי הטעם, ולערבב עוד כ-2-3 דקות.
  3. להכין את רוטב הבשמל:
  4. 6 כפות חמאה – להמיס על האש ולהוסיף:
  5. 4 כפות קמח ולערבב היטב עד שנוצר גוש ולהוסיף:
  6. 1 כוס מים ולערבב עד שמסמיך.
  7. להסיר מהאש.
  8. להוסיף 2 חלמונים, גבינות מגוררות (קשקבל, פרמזן וכו\'), פלפל גרוס ומעט מלח (כי הגבינות מלוחות).
  9. להניח בכלי פיירקס (או כל כלי אחר) המיועד לתנור:
  10. שכבה אחת של המילוי, שכבה של בשמל, מעל גבינות מגוררות (קשקבל, פרמזן וכד\') ושכבת ריבועי לזניה, ושוב- שכבת המילוי, בשמל, גבינות ולזניה עד למילוי בגובה התבנית.
  11. לאפות בחום בינוני (לא מכוסה) כחצי שעה.
  12. לחתוך לריבועים ולהגיש.


עזרו לויקי לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה