רוטב עגבניות תוניסאי של דניאל בן שוא

Daniel Grzman Ben Shoua

רוטב עגבניות תוניסאי

מתכון: רוטב עגבניות תוניסאי

בקצרה: מתכון פסטה שמשלב קצת ים

מצרכים

  • 500 גרם פסטה קצרה מכל סוג שאוהבים,מבושלת לפי הוראות היצרן
  • 1 בצל קצוץ
  • חצי כפית שום כתוש
  • 400 גרם עגבניות מרוסקות
  • 200 גרם מטבוחה
  • רבע כוס מים
  • 4 רצועות לימון כבוש
  • 2 קופסאות טונה מסוננת
  • חצי כפית סוכר
  • מלח ופלפל
  • כפית פטרוזליה מיובשת

הכנה

  1. במחבת מטגנים את הבצל עד שקיפות ומוסיפים לו את העגבניות המרוסקות, המטבוחה,והמים . מעל מפזרים את הסוכר ומביאים לרתיחה.
  2. כשהרוטב רותח מנמיכים את האש ומוסיפים את הטונה והלימון הכבוש ובוחשים היטב לפירוק הטונה.
  3. כשהטונה מתחממת היטב , מוסיפים את שאר התבלינים ומשאירים את הרוטב על אש קטנה כ5 עד 10 דקות תלוי בסמיכות שרוצים .
  4. אני מכניסה את הפסטה כבר ישר למחבת

עזרו לדניאל לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה