פסטה פפרדלה עם פקאן מסוכר של לי דנגור

Lee Dangur

פסטה פפרדלה עם פקאן מסוכר

מתכון: פסטה פפרדלה עם פקאן מסוכר

בקצרה: רצועות פסטה רחבות וארוכות בליווי קראנצ'י ומתקתק של פקאנים מסוכרים הכי טעים !

מצרכים

  • (4 מנות):
  • 1 שמנת מתוקה
  • מלח גס
  • 1 זוקיני חתוך לחצי עיגול
  • עגבניות שרי תמר
  • פסטו עגבניות מיובשות
  • עלי תימין
  • פקאן מסוכר
  • גבינת פרמזן
  • מעט שמן זית
  • פסטה פפרדלה
  • קרעים של עלי בזיליקום
  • מרתיחים את השמנת מתוקה על אש נמוכה עד שמצטמצמת לחצי.
  • מפזרים בתבנית מלח גס ומעל את עגבניות השרי. אופים בין שעתיים לשלוש בחום של 140-150 מעלות עד שהעגבנייה מאבדת את כל נוזליה.
  • טוחנים בבלנדר חלק מעגבניות השרי המיובשות, מוסיפים שמן זית, עד שמתקבל מרקם משחתי.
  • מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים זוקיני ועגבניות. מקפיצים דקה ומוסיפים שמנת מתוקה. מוסיפים כף פסטו עגבניות ומצמצמים.
  • מבשלים פסטה פפרדלה כשלוש דקות.
  • מעבירים את הפסטה למחבת, מערבבים.
  • אופן ההגשה:
  • מעבירים לצלחת מעל מפזרים תימין, פקאן מסוכר, פרמזן וקרעים של עלי בזיליקום.

עזרו ללי לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה