ניוקי ערמונים של אניטה שחר

Anita Shahar

ניוקי ערמונים

מתכון: ניוקי ערמונים

בקצרה: קופתאות תפו"א עם ערמונים ברוטב עגבניות

מצרכים

  • ניוקי:
  • 5-6 תפו"א אפויים בתנור עם רוזמרין ומלח גס
  • 250 גר' קמח
  • 100 גר' ערמונים
  • 2 ביצים
  • 100 ג' חמאה רכה
  • קצת סוכר
  • קצת מלח
  • רוטב:
  • 5-6 עגבניות מקולפות וקצוצות רצוי מזן תמר
  • 4-5 שיני שום קצוצים
  • שמן זית
  • מרווה/ בזיליקום/ טימין
  • דבש
  • קצת קינמון ואגוז מוסקט
  • ערמונים קצוצים

הכנה

  1. Method
  2. ניוקי:
  3. מועכים את התפו\"א, מוסיפים חמאה, ביצים, ערמונים, סוכר ומלח, מערבבים עד שמתקבל בצק רך ועדין, יוצאים עיגולים קטנים ומבשלים 2 דק\' במים רותחים עד שהם צפים.
  4. רוטב:
  5. מטגנים שמן זית, שום ומרווה, מוסיפים את העגבניות, מלח, פלפל, קצת קינמון, אגוז מוסקט ודבש. מבשלים עד לקבלת רוטב, מוסיפים את הניוקי ומקפיצים מס\' דק\' ובסוף מוסיפים ערמונים קצוצים.
  6. בהגשה ניתן להוסיף מלמעלה בצל ירוק קצוץ.

עזרו לאניטה לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה