רביולי שחור בקרם חצילים של כנרת אליהו

Kineret Eliyahu

רביולי שחור בקרם חצילים

מתכון: רביולי שחור בקרם חצילים

בקצרה: אני תמיד אוהבת ללמוד דברים חדשים , לערבב ולעשות דברים שאי אפשר לקנות, את הרביולי השחור הזה אני הכי אוהבת .

מצרכים

להכנת הרביולי:

  • 100 גרם חלמונים
  • 150 גרם קמח
  • קליפת חציל קלוי
  • מלח
מילוי:
  • 100 גרם בשר ראש
  • רוטב:
  • חציל 1 קלוי (ללא הקליפה)
  • 3 שיני שום
  • 1/3 כוס יין לבן
  • מלח, פלפל לבן
  • אגוז מוסקט
  • שמן זית
  • טימין
  • עגבניות שרי (לקישוט)

הכנה

מילוי לרביולי:

  1. מבשלים את בשר הראש במים עם מלח כשעה וחצי, עד מוכנות.
  2. קוצצים למרקם אחיד.
את הרביולי מכינים כך:
  1. קולים על האש חציל, קולפים את הקליפות – בהם נשתמש (שומרים את החציל לרוטב) מערבבים את כל החומרים , משאירים כשעה במקרר , מוציאים ומרדדים במכונת פסטה. קורצים עיגולים – מניחים מעט מילוי וסוגרים כל עיגול לחצי.
רוטב:
  1. לוקחים את החציל חותכים לחתיכות גדולות.
  2. מטגנים בשמן זית את שיני השום חתוכות לפרוסות.
  3. מוסיפים את החציל, ואת הטימין.
  4. מוסיפים יין, נותנים לאלכוהול להתאדות מעט.
  5. מוסיפים את התבלינים. משאירים טיפה על האש ומוציאים.
  6. את הכל טוחנים עד למרקם אחיד.
מניחים את הרביולי, ועליו את הקרם – ובתאבון :)

עזרו לכנרת לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה