פסטה והשאר מסביב של ששי אהרון

ששי אהרון

פסטה והשאר מסביב

מתכון: פסטה והשאר מסביב

בקצרה: רצועות פסטה מוקפצות עם פרחי כרובית, שושקה, כרישה, פטריות ושרימפס

מצרכים

  • רצועות פסטה
  • פרחי כרובית
  • פלפל שושקה
  • פטריות פורטבלו
  • כרישה
  • שרימפס
  • ביצה
  • מלח גס
  • פלפל גרוס
  • צ'ילי מתוק
  • רוטב פתאי
  • רוטב טריאקי

הכנה

  1. בסיר מים רותחים מבשלים את הפסטה למצב דנטה
  2. בווק מחממים שמן, מוסיפים ביצה וטורפים בזמן שמתקשה,
  3. מוסיפים פרחי כרובית, רצועות פלפל שושקה, קוביות כרישה, פטריות פורטבלו תוך כדי הקפצה.
  4. מוסיפים מלח גס, פלפל גרוס, רטבים צ'ילי מתוק, פתאי וטריאקי.
  5. לקראת סיום מוסיפים מספר שרימפס.
  6. ניתן לשדרג ולהוסיף מעט ג'ינג'ר ורצועות פלפל חריף לאוהבי הז'אנר.
  7. בתיאבון !

עזרו לששי לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה