פאיה מפסטה עם עוף ושרימפס של אולגה ויניאר

Olga Viniar

פאיה מפסטה עם עוף ושרימפס

מתכון: פאיה מפסטה עם עוף ושרימפס

בקצרה: הגרסה האיטלקית לפאיה הספרדית

מצרכים

  • 300 גרם פילה עוף,
  • 300 גרם שרימפס,
  • פפרדלה או קרעי עלי לזניה טריים – 400 גרם,
  • גבעול של לוף,
  • גמבה אדומה – 1 גדולה,
  • שמן זית,
  • צרור שמיר קצוץ
  • מלח, פלפל לפי הטעם.

הכנה

  1. את הפילה חותכים לקוביות קטנות ומתגנים עד להזהבה בשמן זית.
  2. את הלוף פורסים לעיגולים דקים ואת הגמבה לרצועות די דקות ומתגנים גם בנפרד מהעוף גם בשמן זית.
  3. את שרימפס מבשלים במים מלוחים, מקלפים ומתגנים קלות.
  4. את הפסטה מבשלים בקמות קטנה של מים מלוחים.
  5. מערבבים את הפסטה עם עוף, שרימפס, עשבי תיבול וירקות, מסדרים בכלי לפאיה או סוטאג\' ומבשלים עוד כ-10 דקות.

עזרו לאולגה לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה