ניוקי שמנת פסטו וסלמון של אלונה ארוך

Alona Aroch

ניוקי שמנת פסטו וסלמון

מתכון: ניוקי שמנת פסטו וסלמון

בקצרה: מתכון קליל טעים ומיוחד

מצרכים

  • 1 חבילת ניוקי
  • 1 שמנת מתוקה לבישול
  • 1/4 כוס חלב
  • 4-5 כפות רוטב פסטו(מצרכים להכנה ביתית:2 כוסות עלי בזיליקום, 2 שיני שום, 1/2 כוס גבינת פרמזן, 1/4 כוס צנוברים 1/2 כוס שמן זית פלפל+מלח. טוחנים הכל במעבד מזון בפולסים קצרים ובהדרגתיות תוך כדי טחינה מוסיפים שמן זית).
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • 4 שיני שום 3 קצוצות 1 כתושה
  • 2 סטייק סלמון
  • 2 ענפי רוזמרין
  • 2 ענפי טימין
  • פלפל מלח.

הכנה

  1. 1. בסיר מרתיחים את הניוקי במים עפ"י ההוראות.
  2. 2. בסיר עם מעט שמן זית מטגנים את השום הקצוץ כ-3 דקות. מוסיפים את השמנת והפסטו ומערבבים טוב, לאחר מכן מוסיפים את התבלינים עפ"י הטעם (אני מוסיפה גם פלפל שחור וגם לבן לגיוון). שהשמנת מגיעה לרתיחה מוסיפים מדי פעם מהחלב שלא תהפוך לדביקה מידי. מערבבים אם הניוקי המסונן ומשאירים בסיר.
  3. 3. בקערה מערבבים את עלי הרוזמרין הטימין והשום הכתוש עם מעט שמן זית ועוטפים את הסלמון ומכניסים לתנור בחום 150 מעלות ל-15 דק' (אחרי 7 וחצי דקות יש להפוך)
  4. *הערה: לא לייבש את הסלמון ולא להשאיר אותו נא מידי הכל משתנה בתנור.
  5. 4. מגישים בצלחת עמוקה ניוקי ואת הסטייק מעל.

עזרו לאלונה לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה