רביולי שוקוצ'ילי וקרם פקאן ברוטב תפוחים וסילאן של לירן כץ

Liran Katz

רביולי שוקוצ'ילי וקרם פקאן ברוטב תפוחים וסילאן

מתכון: רביולי שוקוצ'ילי וקרם פקאן ברוטב תפוחים וסילאן

בקצרה: רביולי במילוי שוקולד, צ'ילי ופקאן סיני מסוכר רוטב תפוחים וסילאן בנגיעות מפנקות של קשיו ופיסטוק

מצרכים

חומרים לבצק:

  • 250ג' קמח
  • 20ג' אבקת סוכר
  • 25ג' אבקת קקאו
  • 3 ביצים
  • 1 כף שמן
  • קורט מלח
חומרים למילוי:
  • 100ג' מריר 70% מוצקיי קקאו
  • 50ג' פקאן סיני מסוכר קצוץ דק
  • שני חלמונים
  • 7 גרם פילפל שאטה גרוס
חומרים לרוטב:
  • 200 סמ"ק סיידר תפוחים
  • 2 כפות סילאן
  • 2 כפות צ'ילי מתוק
  • 50ג' חמאה
לקישוט:
  • 50ג' פיסטוק חלבי קלוי וקלוף
  • 50ג' קשיו קלוי
  • שומשום

הכנה

 

אופן הכנה לבצק:

  1. מערבבים במיקסר לפי הסדר הבא:
  2. ->קמח->אבקת סוכר->אבקת קקאו->קורט מלח->שמן.
  3. מפעילים עם הוו לישה על מהירות בינונית כ10 דקות לישה.
  4. כאשר הבצק ניהיה הומוגני (אחיד)עוטפים בניילון ניצמד ונותנים לו לנוח לילה במקרר.
אופן הכנה למילוי:
  1. ממסים את השוקולד בבנמארי.
  2. מוסיפים את שאר חומרי המילוי.
  3. לאחר שהבצק נח וניתן לעבדו מרדדים דק במכונת פסטה או בעזרת מארוך.
  4. חותכים לריבועים שווים ומזלפים את המילוי למרכז הריבוע.
  5. מורחים את הקצוות בביצה ומכסים תוך כדי הידוק בריבוע פסטה נוסף.
  6. מבשלים במים רותחים כ 5 דקות (עד שהרביולי צף).
אופן הכנה לרוטב:
  1. במחבת שמים את כל החומרים מלבד החמאה..
  2. לאחר שתי דקות רתיחה מוסיפים את החמאה ומחלישים את הלהבה
  3. מערבבים בזהירות את הרוטב (כדי שלא ישבר)
  4. מוסיפים את הרביולי ומקשטים בשברי קשיו ופיסטוקים


עזרו ללירן לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה