רביולי פתוח של ניר גייגר

Nir Geiger

רביולי פתוח

מתכון: רביולי פתוח

בקצרה: רביולי פתוח מבצק תרד, עם קרם חצילים, גבינת עיזים ורוטב עגבניות

מצרכים

  • 100 גר קמח לבן
  • 100 גר קמח לפסטה
  • 2 ביצים
  • חלמון
  • מעט שמן זית
  • מלח
  • עלי תרד קצוצים
  • חציל
  • 4 שיני שום
  • מעט לימון
  • גבינת עיזים
  • מרווה
  • כפית סוכר
  • שתי כפות יין אדום
  • כף סילאן

הכנה

לבצק הפסטה:

  1. מערבבים את כל החומרים ולשים עד שמתקבל בצק רך
  2. מעבירים למקרר לחצי שעה.
  3. יוצרים דפי פסטה באורך 20 סנטימטר באמצעות מכונת פסטה.
  4. ניתן להשתמש גם בדפי לזניה של פסטה יבשה
  5. לאחר שהרוטב מוכן, מבשלים את הפסטה כ 2-3 דקות במים רותחים.
לקרם החצילים:
  1. קולים את החצילים על הגריל או בתנור, מקררים ומוציאים את הליבה.
  2. קוצצים אותה עם שן שום, מלח פלפל ומעט לימון. מעבירים במסננת כדי לקבל קרם חלק.
  3. לגבינת העיזים:
  4. מחממים על מחבת או בתנור, ביחד עם קרם החצילים.
לרוטב עגבניות:
  1. קוצצים את העגבניות בבלנדר, יחד עם השום.
  2. מכניסים את המרכיבים לסיר ומרתיחים.
  3. סידור המנה – מניחים עלה מלבני על צלחת, כאשר חצי עלה במרכז הצלחת והחצי השני נשפך, במרכז העלה החצוי מניחים כף מקרם החצילים ועליו כפית מגבינת העיזים, ומקפלים את חצי הדף השני, כך שנוצר רביולי פתוח.
  4. מוזגים 2 כפות מרוטב העגבניות על הפסטה מלמעלה. ומוסיפים כמה טיפות סילאן במקום ריק על הצלחת

עזרו לניר לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה