קסטה סיציליאנה FREE STYLE של נורית פלד

Nurit Peled

קסטה סיציליאנה FREE STYLE

מתכון: קסטה סיציליאנה FREE STYLE

בקצרה: מאפה טעים, עשיר, מפנק, מלטף חיך…עם שיחוק

מצרכים

  • חצי חבילת v FETUCCIA RICCIA מסולסלת קצוות, מבושלת עפ"י ההוראות, פחות 2 דקות, לא לשטוף אחרי הבישול.
  • חצי ק"ג גבינת כנען מפוררת
  • 4-5 כפות יוגורט עיזים
  • חצי כוס חלב משומר ממותק
  • 3-4 כפות קמח שיפון מלא
  • 2 ביצים קטנות
  • 3 כפות מרמלדת פירות איכותית חתוכה לקוביות
  • 4 כפות שוקולד צ\'יפס מריר
  • כפית וחצי תמצית שקדים
  • כפית וחצי תמצית פטל
  • כפית גרידת וניל
  • 6 ערמונים שלמים מואקום מפוררים במזלג, קלויים על מחבת
  • 3 אפרזיפים פרוסים. קלויים על מחבת עם סוכר דמררה לקירמול
  • חצי פיטאייה ורודה חתוכה לרצועות ארוכות

הכנה

  1. יוצרים על גבי נייר אפייה המונח על משטח ישר מקלעת שתי וערב מהאיטריות המבושלות.
  2. מניחים על תבנית הפוכה עם הנייר להתייבש מעט…להתגבש ואפילו קצת להידבק.
  3. הופכים עם הנייר לתבנית אפייה(פאי) מרוססת ספריי שמן. חשוב שיהיו שוליים.
  4. אני השתמשתי בעגולה בקוטר 22 ס\"מ, גזרתי במספריים את עודפי הפסטה.
  5. התקבלה תחתית פאי שהיא מקלעת שתי וערב עשויה איטריות.
  6. מכניסים לקערה גבינה, יוגורט, חלב משומר קמח וביצים. מערבבים היטב. טועמים. לאוהבי המתוק הוסיפו 4 כפות סוכר דמררה.
  7. מוסיפים תמציות טעם חתיכות מרמלדה, ושוקולד צ\'יפס, מערבבים בעדינות.
  8. יוצקים על גבי התחתית המרוססת אופים להתייצבות כשעה, 120—130 מעלות בשליש התחתון של התנור. מצננים בתנור.
להגשה:
  1. מקרמלים על מחבת את פרוסות האפרזיף, בנפרד, וללא קרמול חותכים לרצועות את הפיטאייה
  2. הופכים את העוגה על גבי צלחת הגשה יפה ככה שהאיטריות למעלה
  3. מקשטים את פני העוגה בפרי המקורמל ובפרי הטרי…
  4. זורים מעל שברי ערמונים קלויים
  5. בוזקים אבקת סוכר
ומתענגים…מאד.

עזרו לנורית לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה