קנלוני גבינות וערמונים של אורלי נקלר

Orly Nakler

קנלוני גבינות וערמונים

מתכון: קנלוני גבינות וערמונים

בקצרה: צינורות קנלוני ממולאים במבחר גבינות איכותיות ומחית ערמונים. מתכון פשוט עם טעם ומראה של סעודת גורמה

מצרכים

  • למילוי:
  • 50 גר' גבינת קצ'קבל מגוררת
  • 50 גר' גבינת שמנת
  • 50 גר' גבינת פרמזן מגוררת
  • 50 גר' גבינת גורגונזולה או גבינה כחולה אחרת
  • חצי גליל גבינת עזים פרומעז' / מה עז
  • 2 שקית ערמונים בואקום / 24 ערמונים קלויים
  • 2 כפיות שום כתוש קפוא
  • פלפל שחור
  • מלח
  • כפית טימין טרי קצוץ
לרוטב הרוזה:
  • 1 קופסא של עגבניות מרוסקות – 800 גר\'
  • 1 קופסה קטנה של רסק עגבניות
  • 1 מיכל שמנת לבישול
  • 4-5 כפות שמן זית
  • 3-4 שיני שום כתושות
  • 1 כף שטוחה סוכר
  • פלפל שחור
  • מלח
  • כפית טימין קצוץ
  • קורט אורגנו
  • תלתלי פרמזן

הכנה

  1. למעוך חצי מכמות הערמונים לכדי מחית חלקה אחידה
  2. לערבב את כל הגבינות עם שום, פלפל, מלח וטימין
  3. לאחד עם מחית הערמונים לכדי תערובת חלקה
  4. לטעום ולתקן תיבול אם נדרש.
  5. למלא כמות של קנלוני שתכסה תבנית מלבנית אחת בתערובת הגבינות והערמונים. ממלאים עם כפית או מזלף, מזליפים מצד אחד עד שרואים את התערובת מגיחה מהצד השני. מסדרים את הקנלוני הממולאים ב-2 שורות צמודות עד שהתבנית מלאה.
  6. לערבב את כל חומרי הרוטב בסיר קטן ולחמם יחד כ-5 דקות. כשמבעבע, להוריד מהאש ולשפוך על הקנלוני שבתבנית. לכסות את התבנית בנייר אלומיניום ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות , לחמם כארבעים דקות (לשים לב שכל הקנלוני מכוסה ברוטב על מנת שיתבשל כהלכה). להסיר את נייר האלומיניום ולפזר מעל תלתלי פרמזן. לאפות עוד כ-10 דקות. לסדר על צלחת הגשה מקושטת ביתרת הערמונים שחיכו בצד. להגיש חם.

עזרו לאורלי לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה