פפרדלה קרפציו בקר וכמהין של איריס לוין

Aviv Arie Levin

פפרדלה קרפציו בקר וכמהין

מתכון: פפרדלה קרפציו בקר וכמהין

בקצרה: פפרדלה עם קרפציו פילה בקר, מחית כמהין, שקדים ומרווה בזיגוג חומץ בלסמי וחומץ תות עץ מצומצמים

מצרכים

  • חצי כוס חומץ בלסמי
  • רבע כוס חומץ שרי או תות עץ
  • 5-6 כפות שמן זית
  • 2 כפיות מחית כמהין
  • 4 פרוסות קרפצ'יו פילה בקר
  • כמה עלי מרווה חתוכים גס
  • מלח (מומלץ מלח ים אטלנטי)
  • פלפל שחור גרוס
  • 5 כפות שקדים קלויים
  • 3 כפות פרמז'ן בשבבים

הכנה

  1. מצמצמים חומץ בלסמי עם חומץ שרי / תות עץ במחבת. עד שהנוזלים מגיעים לסמיכות.
  2. כשהפסטה מוכנה, מסוננת אך חמה מוסיפים את שמן הזית, מחית הכמהין והמרווה.
  3. מתבלים במלח ופלפל שחור.
  4. מעבירים לצלחת הגשה ומוסיפים את הקרפצ'יו כשהוא חתוך גס.
  5. בוזקים את החומץ המצומצם על הפסטה.
  6. מעטרים בשקדים ופרמז'ן ומגישים.

עזרו לאיריס לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה