ובמקום השלישי – פיצה פסטה של מרים אלפי

מרים מקבלת את הפרס ממריוס רוזנברג, מנכ"ל טומין ת.ג.ע.

מרים אלפי

פיצה פסטה


מתכון: פיצה פסטה

בקצרה: תחתית עשויה מפסטה ומעליה רוטב פיצה ומעל הרוטב גבינה צהובה בולגרית זיתים וכיד הדמיון הטוב

מצרכים

  • פסטה מכל צורה
  • 3-4ביצים
  • מלח/פלפל
  • שום כתוש
  • גבינה צהובה
  • גבינת פטה
  • זיתים שחורים
  • עלי בזלקום
  • עגבניות שרי חתוכות
  • פטריות
  • רוטב פיצה

הכנה

  1. לתוך סיר עם מים רותחים עם מעט שמןלשפוך את הפסטה או אטריות לבשל עד לריכוך
  2. לסנן את האטריות/פסטה
  3. להעביר לקערה ולהוסיף3-4 ביצים לפי הצורך ולערבב
  4. להוסיף מלח/פלפלשחור ו2שיני שום מעוכים
  5. לתוך תבנית עם נייר אפיה משומנת לצקת את האטריות/פסטה
  6. על האטריות/פסטה לצקת חצי מכמות רוטב הפיצה
  7. להכניס לתנור שחומם בתא התחתון כדי לקבל קרנציות לתחתית
  8. לאחר אפיה להוציא ולצקת כמות שניה של רוטב הפיצה גבינה צהובה גבינת פטה זתים עלי בזלקום פטריות לאפות לעוד מספר דקות בתאבון
  9. להוסיף גבינה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.  

השופטים שופטים בבית הספר הגבוה לקולינריה, בישולים.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה