פטוצ'יני עם עוף וערמונים של תמר געש

 Tamar Gaash

פטוצ'יני עם עוף וערמונים

מתכון: פטוצ'יני עם עוף וערמונים

בקצרה: עוף וערמונים עם יין אדום, בטעם מעושן ונהדר על מצע פטוציני. מנה חגיגית וטעימה

מצרכים

  • אטריות פטוצ'יני מבושלות
  • 6 כרעיים של עוף חתוכות לשניים
  • 4 כפות שמן
  • 1/4 כוס סויה
  • 1/2 כוס יין אדום יבש
  • בצל אחד קצוץ
  • 4 שיני שום פרוסות
  • מלח ופלפל שחור טחו טרי
  • 3 חבילות ערמונים קלופים באריזת ואקום

הכנה

  1. מבשלים את הפטוצ'יני ע"פ הוראות היצרן
  2. בסיר גדול מחממים את השמן ומוסיפים את כרעי העוף
  3. מטגנים אותן עד להשחמה נאה
  4. מוציאים לצלחת
  5. מוסיפים את השום והבצל ומטגנים
  6. מחזירים את העוף ושופכים עליו את הסויה והיין
  7. מוסיפים את הערמונים
  8. מתבלים ומערבבים בכף
  9. סוגרים את הסיר במכסה, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה.
  10. בהגשה – חותכים את בשר העוף לפיסות נאות
  11. מניחים אותו על הפסטה יחד עם הרוטב מהסיר והערמונים.

עזרו לתמר לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה