ספגטי בשום ונענע של דינה גרנובסקי

דינה גרנובסקי

ספגטי בשום ונענע

מתכון: ספגטי בשום ונענע

בקצרה: ספגטי בשילוב רענן עם שום ונענע. הניגוד בין החריפות והחום של השום עם הרעננות של הנענע יוצרים טעם דומיננטי, אך עם זאת קליל ורענן המתאים מאוד גם לארצנו.

מצרכים

  • 10 שיני שום
  • 10 כפות שמן זית
  • 3 כפות קמח לבן
  • 100 מ\"ל שמנת צמחית – בסיס לבישול והקרמה
  • 1 כוס מים
  • עלי נענע קצוצים דק (5-6 גבעולי נענע טריים)
  • קמצוץ מלח
  • 500 גרם ספגטיני
לקישוט:
  • עלי נענע
  • עגבניות מיובשות בשמן זית

הכנה

  1. יש לקלף את השום ולפרוס לטבעות דקות.
  2. מוסיפים שמן זית למחבת חם, לאחר מכן להוסיף את השום ולבשל עד להשחמה קלה (לא להשחים יתר על המידה).
  3. להוסיף את הקמח למחבת תוך כדי ערבוב עד לקבלת גוון חום בהיר,וכן בהדרגה את המים עד לקבלת תערובת סמיכה ואחידה.
  4. להוסיף לתערובת את השמנת הצמחית תוך כדי ערבוב עדין והוספת מלח ונענע קצוצה.
  5. בסיר נפרד מבשלים את הפסטה (לפי ההוראות על גבי האריזה) מומלץ להוסיף מעט מלח ושמן למים הרותחים.
  6. לאחר סינון הפסטה יש להוסיף את הרוטב ולערבב.
  7. להגשה מומלץ לקשט עם מספר עלי נענע ועגבניות מיובשות.
  8. בתאבון. BUON APPETITO

עזרו לדינה לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה