ספגטחיני של נדב גולדברג

Nadav Goldberg

ספגטחיני

מתכון: ספגטחיני

בקצרה: ספגטי מוקפץ עם קבבונים צנובר בצל מקורמל חומוסים וסלרי ברוטב טחינה

מצרכים

קבבונים -

  • 500 גרם בשר טחון
  • פטרוזיליה
  • שום
  • מלח פלפל
  • חבילת ספגטי
  • צנוברים
  • בצל חתוך לרצועות
  • חומוסים מבושלים
  • סלרי עלים לרצועות
  • טחינה
  • לימון
  • מיץ מעגבניה (הזרעים והמסביב ככה..)

הכנה

לקבבונים:

  1. טוחנים במיקסר או קוצצים שום ופטרוזיליה, מוסיפים בשר טחון, מוסיפים מלח ופלפל ויוצרים קבבונים קטנים בכף היד – מטגנים במחבת (אם יש גריל כמה כיף כמה טוב)
  2. מבשלים את החומוסים לאחר השרייה עד שהם מתרככים (או מקופסאת שימורים..)
  3. מתחילים לטגן את הבצל על אש קטנה עד שהוא אחרי זהוב ומקורמל ויפה לו
  4. מוסיפים סלרי (עלים או גבעול אם רוצים טעם חזק יותר) מוסיפים חומוסים ואת הפסטה המבושלת למחבת ומערבבים הכל טוב טוב יחד עם הקבבונים. בסוף מוסיפים צנוברים
  5. על הצלחת מסדרים רוטב טחינה ומיץ עגבניה (טחינה אתם יודעים להכין וכל
  6. אחד יודע איך הוא אוהב אתשלו תודה!)

עזרו לנדב לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה