לזניה בשרית מאוד טעימה של חנה פיש

Hana Fish

לזניה בשרית מאוד טעימה

מתכון: לזניה בשרית מאוד טעימה

בקצרה: מתכון זה של לזניה זהו מתכון מאוד קל להכנה ולא דורש מצרכים רבים. מנה זו יכולים להגיש לאחרוחת צהרים וכל אחד יכול להנות ממנה

מצרכים

  • דפי לזניה של אוסם
  • 2 בצלים
  • 2 שיני שום
  • קופסת פטריות
  • חצי קילו בשר טחון
  • רסק עגבניות
  • חופן פטרוזיליה ושמיר
  • מלח
  • פלפל
  • אורגנו
  • 3 עגבניות טריות
  • שמן זית
  • כוס מים רותחים
  • תבנית אפיה עם נייר אפיה

הכנה

  1. לזניה בשר: מטגנים 2 בצלים קצוצים על מחבת עם שמן, מוסיפים 2 שיני שום קצוצים, קופסת פטריות, מוסיפים לזה כחצי קילו בשר טחון רצוי מבושל. מערבבים הכל . לאחר מכם מערבבים בכלי נפרד רסק עגבניות עם מים ושופכים על בשר. מוסיפים לזה פטרוזיליה ושמיר קצוץ, מלחת פלפל, אורגנו. מערבבים ומורידים מהאש. קולפים וחותכים 3 עגבניות טריות לחתיכות גדולות.מערבלים בבלנדר עגביות עם שמן זית, מלח. מטגנים בצל קצוץ ומוסיפים לו עגבניות מרוסקות. מתגנים עד שנהיה רוטב. מוסיפים קצת מים עם רסק עגביות. מסירים מהאש. לוקחים דפי לזניה. שמים בתבנית אפיה נייר אפיה. שמים 2 דפי לזניה, מעליהם יוצקים בשר ועל זה רוטב עגבניות. ממשיכים ככה 3 שכבות. על הכל יוצקים רוטב שנשאר. שמים מעל נייר כסף ושמים לתנור 180 מעלות ל-~40 דקות. מורידים נייר כסף ומשאירים עוד ~5-7 דקות. חותכים ואוכלים. בתאבון
עזרו לחנה לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה