פסטעים של נורית פלד

Nurit Peled

פסטעים

מתכון: פסטעים

בקצרה: מעדן מפנק של תלולית פסטה מסוג ORCCHIETTE PUGLIESI מעורב בגבינות ועשבי תיבול ארומטיים אפוי בחצאי דלעת מעוטר בתלתלי כרישה ועגבניית שרי צלויים בשמן זית שום ובזיליקום.

מצרכים ל 6 מנות:

  • 3 דלעות הנראות ככוכב ירוק פחוס חצויות כשבסיסן הצר קטום.
  • חצי חבילת פסטה מסוג ORCCHIETTE PUGLIESI
  • 2 חבילות גבינת שמנת 3%
  • 3 כפיות פלפל שחור גרוס
  • 3 כפיות מלח ים
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קמח שיפון
  • 2 כפיות אבקת תערובת תבלינים יבשים(מרווה, טימין רוזמרין, בזיליקום)
  • שמן זית
  • שבבי פלפל אדום מתוק
  • 2 ראשי כרשה חתוכים לגלגלים
  • 3 עגבניות שרי חצויות
  • 6 כפות גרידת קשקבל

הכנה

  1. חוצים הדלעות, מנקים את המרכז מגרעינים
  2. מושחים בשמן
  3. הופכים וצולים כל מחצית על מחבת פסים לקבלת סימני צריבה
  4. צולים סרטי כרשה לצריבה
  5. צולים חצאי עגבניות עם הפנים למטה לקבלת חריכה
  6. מבשלים הפסטה לפי הוראות
  7. מערבבים גבינה ביצים עשבי תיבול ותבלינים
  8. מוסיפים את הפסטה והקמח לתערובת
  9. מוסיפים 2/3 מהכרשה הצלויה לתערובת
  10. ממלאים את פנים הדלעות בתערובת יוצרים תלולית מעוגלת מעל זורים גבינה
  11. אופים בחום בינוני להתייצבות המלית.
  12. מוציאים מזלפים שמן זית איכותי
  13. מפזרים שארית הכרשה
  14. שמים בטופ חצי עגבניית שרי צלויה.
  15. מתקנים תיבול
  16. מגישים
עזרו לנורית לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה