פסטה free style,ביסק סרטנים,גבינה כחולה וחלמון שליו של שירי בק

Shiri Beck

פסטה free style,ביסק סרטנים,גבינה כחולה וחלמון שליו


מתכון: פסטה free style,ביסק סרטנים,גבינה כחולה וחלמון שליו

בקצרה: מנה עם טעמים עזים שמשתלבים יחדיו

מצרכים

  • דפי לזניה
  • 50 גרם גרם גבינה כחולה רוקפור\\דניש בלו\\בלו בוואריה
  • 100 מ\"ל שמנת מתוקה
לביסק-
  • 2 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות
  • 1 בצל בינוני קלוף וחתוך לקוביות
  • 4 ענפי סלרי אמריקאי חתוך לקוביות
  • 2 ענפי טימין טרי
  • 1 שן שום
  • 1 קופסה קטנה של רסק עגבניות
  • 4 ליטר מיים
  • 2 פלפל אנגלי
  • 2 עלה דפנה
  • 10 סרטנים כחולים
  • 500 סמ\"ק שמנת מתוקה
  • 5 אספרגוסים מקולפים וחלוטים
  • חלמון שליו
  • בשר סרטנים כחולים משני סרטנים

הכנה

  1. לביסק-מבשלים את כל המרכיבים בסיר גדול למשך שעתיים,מועכים את הסרטנים היטב בסיר,טוחנים טחינה גסה ומסננים.מצמצמים לרוטב סמיך ומוסיפים שמנת מתוקה.
  2. לקרם גבינה-מחממים שמנת ויוצקים על הגבינה,מערבבים היטב.
  3. את דפי הלזניה שוברים לחתיכות גסות וחולטים במיים רותחים עם מעט מלח.את הפסטה מעבירים למחבת עם מעט שמן זית,מוסיפים את האספרגוסים ובשר הסרטנים ומקפיצים לכמה שניות.
  4. להגשה-מניחים כף גדושה מהקרם גבינה במרכז צלחת,מניחים מעל את הפסטה ומזלפים ביסק בנדיבות.מניחים את חלמון השליו במרכז הפסטה.


עזרו לשירי לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה