ספגטי עם סלמון טרי של מוטי גבאי

Moti Gabay

ספגטי עם סלמון טרי

מתכון: ספגטי עם סלמון טרי

בקצרה: מתכון מדהים וקל לספגטי עם סלמון טרי ברוטב שמנת

מצרכים

  • חבילה של 500 גרם אטריות ספגטי.
  • 2 נתחי סלמון טרי ללא העור ונקי מעצמות וחתוך לרצועות.
  • 4 שיני שום טרי כתוש.
  • אגוז מוסקט טחון טרי.
  • 2 מיכל שמנת מתוקה.
  • מלח, פלפל שחור/לבן טחון לפי הטעם.

הכנה

  1. מחממים סיר עם מים וכפית מלח (כ- 5 ליטר) ומביאים לרתיחה.
  2. בזמן שהמים מתחממים שמים שתי כפות שמן צמחי במחבת ומחממים.
  3. מכניסים את השום הכתוש ומזהיבים מעט.
  4. מוזגים למחבת את שני מיכלי השמנת המתוקה.
  5. מטבלים עם אגוז המוסקט, המלח והפלפל.
  6. מצמצמים את השמנת המתוקה במחבת במשך כ-10 דקות תוך כדי בחישה.
  7. מוסיפים את רצועות הסלמון הטרי ומערבבים בזהירות כ-5 דקות.
  8. לאחר שהמים רותחים, מכניסים את הפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן.
  9. כשהפסטה מוכנה, מסננים ומכניסים למחבת עם הסלמון ורוטב השמנת.
  10. מערבבים בעדינות שלא לרסק את רצועות הסלמון.

עזרו למוטי לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה