ספגטי ברוטב עגבניות, טריאקי, יין אדום וזיתים שחורים של ענבר יצחק

Inbar Izack-Kilzi

ספגטי ברוטב עגבניות, טריאקי, יין אדום וזיתים שחורים


מתכון: ספגטי ברוטב עגבניות, טריאקי, יין אדום וזיתים שחורים

בקצרה: ספגטי ברוטב עגבניות, טריאקי, יין אדום וזיתים שחורים

מצרכים

  • 1 חבילת ספגטי
  • 5 כפות טריאקי
  • כוס יין אדום
  • קופסא 1 של זיתים שחורים
  • שום כתוש
  • בצל מטוגן
  • תערובת צ\'ילי
  • מלח
  • פלפל
  • 2 כוסות מים
  • 2 קופסאות רוטב עגבניות

הכנה

  1. קודם יש להרתיח את הפסטה במים חמים עם מעט שמן ומלח
  2. בנפרד מכינים את הרוטב :
  3. שמים 2 קופסאות עם רוטב עגבניות ו2 כוסות מים ומערבבים עד שזה נהיה רוטב אחיד
  4. מוסיפים כוס יין אדום ו 5 כפות רוטב טריאקי
  5. מערבבים עד שהרוטב תופס צבע אחיד של בורדו כהה
  6. מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים
  7. לאחר מכן מוסיפים את הזיתים השחורים ונותנים להם להתחמם קצת עם הרוטב [לא יותר מידי].
  8. מוסיפים לפסטה – ובתאבון ! :)


עזרו לענבר לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה