ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות של קרן בריקמן

Keren Brikman

ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות

מתכון: ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות

בקצרה: ספגטי ברוטב עגבניות מיובשות ופטריות פורטובלו

מצרכים

  • 1 חבילה ספגטי
  • 4-5 עגבניות
  • 4-5 שיני שום
  • 1 בצל קצוץ דק
  • עלי בזיליקום טריים(לפי הטעם)
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח פלפל לפי הטעם
  • עגבניות מיובשות
  • 2 פטריות פורטובלו
  • פפריקה מתוקה

הכנה

  1. Method
  2. חותכים את הבצל דק ומוסיפים לשמן הזית ממתינים להזהבה
  3. מוסיפים את השום והבזיליקום
  4. חותכים את העגבניות לקוביות ואת הפטריות לרצועות ומוסיפים לסיר
  5. מערבבים הכל יחד ומחכים שיצאו הנוזלים
  6. מתבלים במלח פלפל ופפריקה ומוסיפים את העגבניות המיובשות
  7. מבשלים על אש קטנה כ15 דקות מדי פעם לערבב שלא ידבק
  8. בינתיים מרתיחים מים בסיר ומבשלים את הפסטה

עזרו לקרן לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה