ספגטי ברוטב עגבניות ובשר חזה עוף של לבנה רייזר

Levana Reiser

ספגטי ברוטב עגבניות ובשר חזה עוף

מתכון: ספגטי ברוטב עגבניות ובשר חזה עוף

בקצרה: ספגטי תמיד היה חלק ממנות האהובה עלנו … ילדיי אהבו את זה, נכדיי אוהבים את זה … מנה מאוד קלה להכנה וטעימה …. בתאבון

מצרכים

  • 1 חבילה פסטה יבשה
  • 500 גרם בשר עוף
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל קצוץ גס
  • 1 קופסה רוטב עגבניות מטובל עדין (טל 400 ג\')
  • 1 קופסה קוביות עגבניות טריות (טיב טעם גדול)
  • 4 שני שום כתוש
  • 1 כף פפריקה אדומה (פיקטי)
  • 1 כף אבקת תבלין איטלקי
  • 1 כפית אורגנו
  • 1 כפית תימין
  • מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • פטרוזיליה או בזיליקום לקישוט

הכנה

  1. • בסיר גדול מרתיחים מים עם כפית מלח וכפית שמן קנולה.
  2. • מבשלים את האטריות שוטפים קלות ומסננים טוב.
  3. • קוצצים בצל גס, קוצצים לקוביות את בשר חזה עוף.
  4. • במחבת עמוקה (רצוי מחבת טפלון) בעלת מכסה שמים 2 כפות שמן זית.
  5. • מאדים 3-4 דקות בצל קצוץ מערבבים קלות עד שיתרכך, ומעברים לצלחת.
  6. • ביתרת השמן מאדים את קוביות בשר חזה עוף מערבבים ומכסים את המחבת.
  7. • מוסיפים מערבבים עגבניות ותבלינים מוסיפים את השום ומערבבים היטב.
  8. • מוסיפים את הבצל לתערובת בוחשים היטב.
  9. • מבשלים 15-20 דקות (רצוי לכסות את מיחסה המחבת במגבת מקופלת).
  10. • 5-7 דקות לפני תום הבישול טועמים ומשפרים את הטעם.
  11. • בוחשים היטב ויוצקים על גבי הספגטי בצלחת הגשה ומגישים חם.
  12. • מקשטים בעלי בזיליקום או פטרוזיליה (לא חייב)

עזרו ללבנה על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה