ספגטיני עם ירקות ברוטב סויה,זנגויל טרי וסילן תמרים של מוטי גבאי

Moti Gabay

ספגטיני עם ירקות ברוטב סויה,זנגויל טרי וסילן תמרים

מתכון: ספגטיני עם ירקות ברוטב סויה,זנגויל טרי וסילן תמרים

בקצרה: מתכון איטלקי בניחוח אסייתי.

מצרכים

  • 1.חבילה של 500 גרם איטריות ספגטיני דקות.
  • 2.ירקות חתוכים:
  • א. בצל חתוך לרצועות דקות.
  • ב. כרוב חתוך לרצועות דקות
  • ג. פרחי כרובית מופרדים וחתוכים לפרחים קטנים.
  • אפשרי גם גזר, ברוקולי, פטריות טריות או כל ירק אחר שיש בבית.
  • 3. 4 שיני שום טרי כתוש.
  • 4. חתיכת שורש זנגויל טרי (כ- 2 ס\"מ).
  • 5. רוטב סויה.
  • 6. כף סילן תמרים.

הכנה

  1. 1.מחממים סיר עם מים וכפית מלח (כ- 5 ליטר) ומביאים לרתיחה.
  2. 2.בזמן שהמים מתחממים שמים שתי כפות שמן צמחי במחבת ומחממים.
  3. 3.מכניסים את הבצל החתוך ומזהיבים מעט עד לשקיפות.
  4. 4.מכניסים את השום הכתוש.
  5. 5.מכניסים למחבת את הירקות הקשים (כרובית גזר וכו\') ומערבבים היטב למשך כ- 10 דקות.
  6. 6.מכניסים את הירקות הרכים (כרוב פיטריות וכו\') ומערבבים היטב למשך כ- 5 דקות.
  7. 7.מגרדים את שורש הזנגויל הטרי פנימה.
  8. 8.מוסיפים 5 כפות רוטב סויה וכף סילן תמרים ומערבבים היטב.
  9. 9.לאחר שהמים רותחים, מכניסים את הפסטה ומבשלים במשך כ- 6 דקות.
  10. 10.כשהפסטה מוכנה, מסננים ומחזירים לסיר הריק והנקי.
  11. 11.שופכים מעל את הרוטב עם הירקות ומערבבים היטב.
  12. ניתן להוסיף למעלה רוטב צ\'ילי חריף/מתוק.

עזרו למוטי לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה