מאפה פסטה עם חמאה תפוחים של ליהי קרויץ

ליהי קרויץ

מאפה פסטה עם חמאה תפוחים

מתכון: מאפה פסטה עם חמאה תפוחים

בקצרה: פסטה מבושלת עם סוכר אגוזים תפוחים צימוקים וקינמון בחמאה

מצרכים

  • 400 פסטה מוליזינה רחבה מבושלת ומסוננת
  • 100 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות
  • 2 כוסות סוכר (אפשר גם כוס וחצי)
  • 4 ביצים שלמות
  • 100 גרם אגוזים קצוצים
  • 100 גרם צימוקים חומים
  • 2 תפוחים(מה שיש בבית) חתוכים לקוביות
  • 1 כפית שטוחה קינמון
  • 1 כפית תמצית וניל
  • גרידה מחצי לימון
  • 3-4 תפוחים חתוכים לפרוסות דקות לקישוט
  • מעט סוכר לזרייה למעלה
  • ועוד בערך 50 גרם חמאה לפיזור מעל כל תפוח.
  • (אפשרות לקישוט לאחר האפייה עם מייפל או סילאן לשם טעם והברקה)

הכנה

  1. לאחר שהפסטה סוננה להכניס אותה לקערה להוסיף את החמאה ולערבב
  2. להוסיף את כל המרכיבים ולערבב
  3. לשמן בחמאה תבנית של מאפינס ולפזר בכל שקע קצת פירורי לחם.
  4. למלא כל שקע בעיסה כמעט גובה התבנית (החומרים מספיקים לכ-24 יחידות)
  5. לקשט בפרוסות התפוחים בצורת רעפים לפזר עליהם מעט סוכר וכרבע כפית חמאה
  6. לאפות בחום בינוני 160 מעלות כ-45 דקות עד הזהבה
  7. לקרר מעט ואפשר לבזוק מלמעלה קצת סילאו או מייפל.

עזרו ליהי לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה