אלפרדו רוקפור פינוקים של תומר קלינג

Tomer Kling

אלפרדו רוקפור פינוקים

מתכון: אלפרדו רוקפור פינוקים

בקצרה: רוטב על בסיס שמנת, בשילוב בטטה ברוקולי פטריות וגבינה כחולה.

מצרכים

  • 1. 8 שיני שום בינוניות
  • 2. 100 מ\"ג יין לבן (מומלץ שרדונה)
  • 3. 2 שמנות מתוקות 38% שומן
  • 4. שמנת חמוצה אחת 15% שומן
  • 5. 70 גרם גבינה כחולה blue stiltone
  • 6. בטטה אחת בינונית
  • 7. פטריות יער פורטבלו ושמפניון
  • 8. ברוקולי טרי
  • 9. עשבי טיבול (אורגנו,צילי טוסקני ובזיליקום) פלפל לבן ומלח
  • 10.אגוז מוסקט טחון.
  • 11. 50 גרם חמאה
  • 12. שמן זית
  • 13. גבינת פרמזן reggiano

הכנה

  1. Method
  2. יש למזוג לסיר שמן זית ולחמם.
  3. לאחר מכן להוסיף את החמאה בחום בינוני.
  4. להוסיף את השום לטיגון קצרצר.
  5. לאחר מכן להוסיף את הפטריות כשהן חתוכות לרצועות ולטגן אותן. מומלץ להמליח אותן אך לא לפלפל!!!!
  6. כאשר הפטריות השחימו יש לשפוך לסיר את היין הלבן להגדיל את האש עד לצימצומו של היין.
  7. במקביל יש לאדות את הברוקולי בסיר נפרד עם שתי שיני שום בתוך המים ולהמליח את המים
  8. את הבטטה יש לבשל גם כן כאשר היא קלופה אך להוציא אותה בטרם היא רכה מדי!
  9. בחזרה לרוטב :)
  10. ראשית יש להוסיף את השמנת החמוצה עד למרקם אחיד (אש בינונית)
  11. לאחר מכן יש להוסיף את שתי השמנות המתוקות.
  12. עכשיו מוסיפים וממיסים את הגבינה הכחולה.
  13. עכשיו נמליח ונפלפל (פלפל לבן) לפי הטעם.
  14. נוסיף מעט מהפלפל צילי האדום (לא להגזים)
  15. להוסיף את הבטטה כאשר היא חתוכה לקוביות קטנות
  16. להוסיף בין 6 ל8 פרחי ברוקולי
  17. להוסיף מעט אגוז מוסקט אורגנו ומספר עלים של בזיליקום
  18. להמשיך לבשל עוד מספר דקות למיסוך המרכיבים
  19. הרוטב מוכן.
  20. כעת נבשל את הפסטה aldente
  21. ובצלחת נוסיף פרמזן מגורד לפי הטעם
  22. בתיאבון :)

עזרו לתומר לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (1)

כתיבת תגובה | כתובת טרקבק

  1. באמת? זו הפסטה שבחרת להשתמש בה ולשים בתמונה של המתכון?

השארת תגובה