רדיאטורים כמהין ופורצ'יני של עדי יקר

Adi Yakar

 רדיאטורים כמהין ופורצ'יני

מתכון: רדיאטורים כמהין ופורצ'יני

בקצרה: מנת החלומות שלי: פסטה ברוטב שמנת עם הרבה בצל, פטריות שמפניון ופורצ'יני ופרוסות של כמהין שחורות….. מעל הרבה גאודה בתוספת אגוזים מגוררת. היה טעיםםם !

מצרכים

  • חמאה לטיגון
  • 2 בצלים קלופים ופרוסים לרצועות דקות
  • 1 סלסלה פטריות שמפניון פרוסות או חתוכות לרבעים.
  • 1 שקית קטנה של פטריות פורצ\'יני מושרות במים וסחוטות (לשמור כרבע כוס של הנוזלים לאחר סינון מלכלוכים). לאחר הסחיטה חותכים לחתיכות קטנות יותר.
  • קרפצ'יו כמהין שחורות – חצי צנצנת קטנה.
  • מעט יין לבן.
  • שמנת מתוקה 38%.
  • לגירור מעל: גבינת גאודה עם אגוזים.
  • פסטה – מבושלת לדרגת אל דנטה לפי הוראות היצרן.

הכנה

  1. במעט חמאה – מאדים את רצועות הבצל עד שקיפות.
  2. מוסיפים את פטריות השמפניון ומערבבים, מאדים קצת על אש בינונית עד שהפטריות משחימות והנוזלים התאדו.
  3. מוסיפים את פטריות הפורצ\'יני ומערבבים. משהים על אש בינוני כחמש דקות תוך ערבוב מידי פעם.
  4. מוסיפים: את נוזלי ההשרייה של הפורצ\'יני שהשארנו בצד ומעט יין לבן. מביאים לרתיחה. שופכים את השמנת מעל ומערבבים, מרתיחים עם השמנת (עד בעבוע) ומנמיכים את האש. מבשלים תוך ערבוב מידי פעם עד להסמכה.
  5. מוסיפים את פרוסות הכמהין ומערבבים בעדינות (שלא יישברו). מכבים את האש.
  6. מבשלים את הפסטה (אני מאוד אוהבת לרוטב הזה פסטה בצורת רדיאטורים) לדרגת אל דנטה. מסננים היטב ומוסיפים לרוטב על אש נמוכה. מערבבים.
  7. מכבים את האש ומוזגים לצלחות. מגררים מעל כל מנת פסטה גבינת גאודה עם אגוזים שמשלימה היטב את כל הטעמים במנה….
  8. אפשר לזלף מעט שמן כמהין מלמעלה לטאצ\' אחרון.
  9. בתיאבון :)
עזרו לעדי לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה