פסטה שמנת פטריות וגבינות של אלעד חיימוביץ'

Elad Haimovich

 פסטה שמנת פטריות וגבינות

מתכון: פסטה שמנת פטריות וגבינות

בקצרה: פטוצ'יני ברוטב שמנת עם פטריות וגבינות שמנות.

מצרכים

  • חצי חבילת פטוצ'יני
  • 2 כפות חמאה
  • כפית שמן זית
  • מיכל שמנת לבישול
  • סלסלת פטריות שמפיניון
  • 10 עלי בזיליקום חתוכים גס
  • 2 שיני שום
  • אגוז מוסקט
  • סוכר
  • מלח
  • גבינת רוקפור
  • גבינת ברי
  • גבינת פרמזן מגוררת

הכנה

  1. לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  2. להכנת הרוטב:
  3. לחתוך את הפטריות והשום לפרוסות.
  4. לטגן את הפטריות בחמאה והשמן במחבת עמוקה עד הזהבה. להוסיף את השום ולטגן קלות.
  5. להוסיף את השמנת ואת הבזיליקום.
  6. לתבל עם אגוז מוסקט, סוכר ומלח לפי הטעם.
  7. להוסיף חתיכות קטנות של גבינת רוקפור וגבינת ברי (לפי הטעם) ולערבב היטב.
  8. להוסיף את הפסטה המבושלת לרוטב ולערבב היטב.
  9. להגיש עם גבינת פרמזן מגוררת.
עזרו לאלעד לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה