פסטה פנה עם עוף ואספרגוס של יוחאי אררט

Yohai Ararat

פסטה פנה עם עוף ואספרגוס

מתכון: פסטה פנה עם עוף ואספרגוס

בקצרה: תבשיל פסטה קליל, מהיר להכנה, בעל טעם עשיר עם אספרגוס טרי בבישול עם שום שעבר טיגון קל ועוף מתובל

מצרכים

  • חבילה אחת של פסטה פנה (Penne)
  • 5 כפות של שמן זית
  • 2 חצאים של חזה עוף ללא עצמות וללא עור – חתוכים לקוביות
  • מלח ופלפל לפי טעם
  • שום כתוש לפי טעם (אפשר להשתמש גם באבקת שום, אבל עדיף שום כתוש טרי)
  • חצי כוס של ציר מרק עוף – עדיף ממרק עוף אמיתי אבל אפשר גם מאבקת מרק עוף
  • קובץ אחד של אספרגוס טרי, כל אחד חתוך לאורך של כ-3 סנטימטרים
  • שן שום אחת קצוצה היטב
  • רבע כוס של גבינת פרמג'ן

הכנה

  1. הבא לרתיכה סיר גדול עם מים ממולחים. הוסף את הפסטה ובשל עד שהפסטה היא אל דנטה (Al Dente) בדרך כלל זה רשום על החבילה. צריך לקחת בסביבות 8-10 דקות. סנן, צנן את הפסטה בעזרת מים קרים לעצירת הבישול והנח בצד להצתנן.
  2. חמם 3 כפות של שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה, הוסף את קוביות העוף, הוסף תיבול של מלח ופלפל ושום כתוש (או אבקת שום). בשל עד שקוביות העוף מבושלות היטב וקיבלו צבע זהוב (צריך לקחת כ-5 דקות), הסר את העוף מהמחבת לתוך כלי קיבול עם מגבות נייר לספיגה של השמן העודף.
  3. הוסף לתוך המחבת שבושל בה העוף את ציר מרק העוף, הוסף את חתיכות האספרגוס, השום הקצוץ ואת שארית השום הכתוש, מלח ופלפל לפי טעם. כסה את המחבת והמתן לבישול באידוי עד שהאספרגוס מבושל ורך (בין 5-10 דקות). החזר את העוף אל תוך המחבת ובשל ביחד למשך 1-2 דקות.
  4. ערבב את הפסטה אל תוך המחבת וערבב היטב, הסר אל תוך כלי הגשה והמתן כ-5 דקות לפני ההגשה, לאחר 5 דקות הוסף את 2 כפות שמן הזית שנותרו וערבב היטב. פזר את גבינת הפרמג\'ן מעל והגש.
עזרו ליוחאי לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה