פסטה בולונז משודרג של סוזי ג'רארד

Suzi Jerad

פסטה בולונז משודרג

מתכון: פסטה בולונז משודרג

בקצרה: אין יותר מנחם מצלחת של פסטה בולונז טובה, אך התוספת שתופסת כאן היא שעושה את המתכון פשוט מדהים!

מצרכים

  • חבילה פסטה קונכיות
  • 5 עגבניות בשלות קלופות וחתוכות לקוביות
  • בצל יבש קצוץ
  • 3 שיני שום מעוכות
  • 2 כפות טפנאד זיתים שחורים
  • 250 ג\"ר בשר טחון טרי
  • חופן עליי בזיליקום טריים
  • חופן עליי אורגנו טריים
  • חציל אחד מטוגן לקוביות
  • 1 פלפל אדום קלוי וחתוך לרצועות
  • 1 פלפל ירוק חריף קלוי וחתוך
  • מלח לפי הטעם
  • 2 כפות פפריקה מתוקה

הכנה

  1.  לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן
  2.  לטגן בצל על אש נמוכה לאחר שמזהיב להוסיף את השום והבשר.
  3.  לטגן את הבשר ולפורר אותו בעזרת כף ולהוסיף את הטפנאד פפריקה ומעט מלח.
  4.  להוסיף את העגבניות לכסות את הסיר ולבשל על אש נמוכה כ 30 דקות.
  5.  להוסיף את החצילים הפלפלים ועשביי תיבול לבשל עוד כ5 עד 10 דק'
  6. ובתאבון.
עזרו לסוזי לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה