פנה בשמנת, תרד וערמונים של יוסי אלחנן

Yossi Elchanan

 פנה בשמנת, תרד וערמונים

מתכון: פנה בשמנת, תרד וערמונים

בקצרה: פסטה פנה\פוסילי ברוטב שמנת עם תרד טרי וערמונים קלויים. מעדן!

מצרכים

  • 500 גר' פסטה, מבושלת ע"פ ההוראות.
  • 200 גר\' עלי תרד שטופים טריים
  • 15-20 ערמונים לחים
  • חופן פטרוזיליה קצוצה (כחצי חבילה)
  • 6 שיני שום בינוניות
  • 0.5 כפית מלח
  • 0.5 כפית אגוז מוסקט
  • 2 כפות רוטב פסטו
  • שמן זית
  • מיכל שמנת לבישול 15%

הכנה

  1. לאחר בישול הפסטה יש לשטוף אותה במים קרים ולערבב עם מעט שמן זית.
  2. קוצצים/מועכים את שיני השום.
  3. מחממים שמן זית במחבת גדולה באש בינונית.
  4. כאשר השמן חם מכניסים את השום ומטגנים אותו מס' דקות.
  5. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה וממשיכים בטיגון על חום נמוך. מוסיפים את עלי התרד (אפשר שלמים ואפשר לחתוך לחצאים).
  6. חותכים את הערמונים לפרוסות ומוסיפים גם אותן.
  7. מטבלים במלח, פלפל, אגוז מוסקט ורוטב פסטו.
  8. בשלב זה הרוטב טיפה מלוח (עוד יתערבב עם הפסטה). מערבבים עם השמנת ומבשלים מס' דקות עד להעתבות.
  9. מורידים מהאש כאשר עלי התרד התרככו אך לפני שאיבדו את צבעם הירוק.
  10. בתאבון.
עזרו ליוסי לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה