ניוקי עם חמאה, שום טרי, עלי מרווה ושמן זית של תמר געש

 Tamar Gaash

ניוקי עם חמאה, שום טרי, עלי מרווה ושמן זית

מתכון: ניוקי עם חמאה, שום טרי, עלי מרווה ושמן זית

בקצרה: ניוקי במרווה, שום טריניוקי עם חמאה, שום טרי, עלי מרווה ושמן זית – שתי דקות עבודה

מצרכים

  • אריזה של ניוקי מבושלים ע"פ ההוראות, לאחר הבישול לשים במסננת
  • 5-6 שיני שום פרוסות
  • 6-7 עלי מרווה טריים
  • 1/4 חבילה חמאה
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח ים גס, פלפל שחור או תבלין תערובת פלפלים, פלפל צ'ילי טחון

הכנה

  1. במחבת גדולה ממיסים רבע חבילת חמאה + 4 כפות שמן זית
  2. מוסיפים כ 5-6 שיני שום פרוסות ומטגנים
  3. מוסיפים 6-7 עלי מרווה טרייה קרועים ביד
  4. מוסיפים את הניוקי המבושלים ומערבבים בעדינות רבה עם כף עץ
  5. מתבלים במלח ים גס, פלפל צ'ילי גרוס ופלפל שחור או בתבלין תערובת
  6. פלפלים המצויין של מקורמיק
  7. מטגנים עוד כחצי דקה , מורידים מהאש ומעבירים לצלחת הגשה

עזרו לתמר על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה