מקרונה בסלסלה של מירב עטיה

Meirav Atia

מקרונה בסלסלה

מתכון: מקרונה בסלסלה

בקצרה: פסטה בנוסח טריפוליטאי – טעימה וחריפה במיוחד.

מצרכים

  • 1/2 חבילת פסטה צדפים.
  • שום כתוש (בערך 2-3 שיניים)
  • מעט שמן (בערך 2-3 כפות)
  • פפריקה מתוקה
  • פפריקה חריפה
  • כף רסק עגבניות
  • 3-4 עגבניות חתוכות גס
  • ענף כרפס
  • פלפל ירוק חריף
  • 2.5-3.5 ליטר מים
  • מלח או אבקת מרק

הכנה

  1. כל פסטה טובה לצורך המתכון (עדיף צורת צדפים גדולים),
  2. מאדים שום כתוש עם מעט שמן בסיר,
  3. מוסיפים פפריקה מתוקה,
  4. פפריקה חריפה (אני אוהבת הרבה),
  5. כף רסק עגבניות,
  6. עגבניות אדומות חתוכות לקוביות גסות,
  7. מכסים במים מוסיפים ענף כרפס
  8. ואפשר למי שאוהב פלפל חריף אחד ומבשלים עד לריכוך מוחלט של כל הירקות.
  9. מוסיפים מים עד למחצית-שלושה רבעים של הסיר,
  10. מרתיחים,
  11. מוסיפים אבקת מרק או רק מלח
  12. ואז מוסיפים לסיר פסטה -
  13. לסיר של 5 ליטר בערך חצי שקית של פסטה (250 ג\"ר),
  14. לא מבשלים את הפסטה עד לריכוך מלא אלא דקה לפני הסוף מכבים את האש. ממתינים מעט ואז נהנים…. צלחת כזו מורידה הרבה דמעות (מהחריף)
עזרו למירב לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה