שרימפ על פנה של עפרה קיוי

עפרה קיוי

שרימפ על פנה

מתכון: שרימפ על פנה

בקצרה: שרימפ על פנה

מצרכים

  • כמות ל מנה אחת
  • 6 שרימפ נקיים ויבשים
  • 100 גרם חמאה טובה
  • פנה קצר – 150 גרם
  • בזיליקום
  • 3 כפות יין לבן או 1 מצקת קוניאק
  • אנדיב ( בעונה )
  • לא בעונה : ריבועי פלחי פרי : אגס , אשכולית, ליצ'י , מנגו.
  • 2 עגבניות בשלות חצויות לרוחבן
  • מלח , פלפל

הכנה

  1. Method
  2. לבשל את הפנה לפי הוראות היצרן ולסנן מהמים.
  3. במחבת להמיס 50 גרם חמאה + יין לבן, להקפיץ את השרימפ ולתבל.
  4. (במידה ומשתמשים בקוניאק, לעשות פלומבה )
  5. להעביר את השרימפ לצלחת ולהניח בצד.
  6. לאותו מחבת להכניס את הפסטה עם 50 גרם חמאה הנוספים , לתבל ולהקפיץ מעט, להוסיף את השרימפ ולהקפיץ לקה נוספת,יחד.
  7. לצלחת את המנה ולפזר בזליקום קרוע ביד ועלי אנדיב או פרי.
  8. מעל לסחוט את העגבניות, ולהגיש.

עזרו לעפרה על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה