ובמקום השני – קונקיליוני סגול עמוק של טדי הרוש

Tedi Harush

קונקיליוני סגול עמוק

מתכון: קונקיליוני סגול עמוק

בקצרה: קונכיות ענק של פסטה, עם כדורי בשר, פטריות ועגבניות שרי משגעות בבלסמי מצומצם

מצרכים לשני סועדים מאוהבים:

  • 10 יח' קונקיליוני
  • 10-12 עגבניות שרי
  • 5-6 גבעולי טימין
  • 250 מ"ל בלסמי
  • מלח, פלפל אנגלי
  • 300 גרם בשר טחון
  • חופן פטריות קטנטנות
  • כף סוכר חום
  • גרידת לימון
  • מיץ מלימון אחד
  • 2-3 עלי בזיליקום קצוצים דק-דק
  • 2 כפות חמאה

הכנה

  1. מכינים את הקציצות:
  2. בשר טחון, בזיליקום, מלח ופלפל אנגלי. קורצים לכדורים קטנים (כ-2 ס"מ)
  3. ומניחים בצד.
  4. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים
  5. במחבת – מקפיצים חמאה עם פטריות, שרי, טימין וקציצות. אחרי דקה-שתיים מוסיפים את הבלסמי והסוכר ומצמצמים עד לקבלת רוטב סמיך.
  6. מרכיבים את המנה כמו בתמונה – ומגישים עם גרידת לימון ומעט מיץ לימון מעל.
  7. משגע!

עזרו לטדי על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (1)

כתיבת תגובה | כתובת טרקבק

  1. מאת מירי אלול:

    מה זה????? איזה מנה!!!!

השארת תגובה