פסטת-שקשוקה של בלהה יצקן

בלהה יצקן

פסטת-שקשוקה

 

מתכון: פסטת-שקשוקה

בקצרה: שילוב מנצח של שקשוקה ירוקה עם פסטה

מצרכים

  • 400 גרם פסטה ספירלה
  • 50 גר חמאה
  • שליש כוס שמן זית
  • בצל בינוני קצוץ
  • צרור מנגולד קצוץ
  • קורט מלח עבה ואגוז מוסקט
  • חצי מיכל שמנת לבישול
  • 50 גרם גבינת פטה כבשים
  • 3-4 ביצים אורגניות
  • מעט שמן זית עם טימין

הכנה

  1. לבשל הפסטה לפי הוראות היצרן
  2. במחבת להמיס החמאה להוסיף שמן הזית והבצל הקצוץ
  3. לערבב עד שמזהיב
  4. להוסיף המנגולד לערבב יחד עד שמתרכך
  5. להוסיף המלח והמוסקט
  6. להוסיף השמנת עד שמעט מסמיך
  7. לפזר מעל הגבינה
  8. הביצים מעל כל התערובת,אפשר לערבב החלבון מעט,
  9. להוריד מהאש ולערוך מעל הפסטה
  10. בתיאבון

עזרו לבלהה על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה