פסטה קייצית של בטי בן דוד

Betty Ben David

פסטה קייצית

מתכון: פסטה קייצית

בקצרה: כשאין לי זמן לבלות הרבה זמן במטבח, אבל כן מתחשק לי ארוחה קלילה ומשביעה אני מכינה פסטה. מי שמכיר אותי יודע שפסטה אצלי היא ארוחה בפני עצמה, ולעיתים אני מעדיפה לותר על מנה בשרית ולהנות ממנה טובה של פסטה. כשאני מחפשת משהו יחסית קליל להכנה אך משביע ,אני מכינה פסטה ברוטב שמורכב בעיקרו מעגבניות שרי, בצל, קישוא ומעט שמן.

מצרכים

  • מקרוני בוקטיני או פטוצ'ני
  • מלח
  • בצל
  • קישוא
  • חבילת עגבניות שרי
  • שמן קנולה
  • גבינת פרמז'ן

הכנה

  1. * מרתיחים סיר עם מים וכפית מלח (חצי סיר בערך).
  2. לאחר שהמים מתחילים לבעבע מכניסים את הפסטה ונותנים לה להתבשל במשך 6 דקות.
  3. * מוציאים כשהפסטה רכה, שוטפים עם מים ומסננים בעזרת מסננת ומחזירים לסיר (נקי).
  4. * חותכים בצל לפרוסות, שוטפים כמות גדולה של עגבניות שרי (כמעט חבילה שלמה) וחותכים קישוא לפרוסות דקות.
  5. * בסיר קטן מחממים שתי כפות שמן בישול.
  6. * מטגנים מעט מאוד את הקישואים (על מנת לתת להם להתרכך קצת אך לא להשחים.
  7. * מכניסים פנימה את כל העגבניות שרי והבצל ומערבבים. בעזרת תרסיס שמן אפשר לרסס מעט כדי להוסיף שימון לירקות מבלי להוסיף הרבה קלוריות.
  8. * לאחר שהירקות מתחילים להתבשל מוסיפים מעט מים רותחים (לפי העין) כדי לעזור לעגבניות להוציא מיץ (אפשר גם לחורר בעזרת סכין את העגבניות).
  9. * מוסיפים 2 כפות גדושות של רוטב צ'ילי מתוק ומטבלים עם מלח פלפל גס ועלי בזיליקום טריים.
  10. * מערבבים את הרוטב ונותנים לו זמן להתבשל עד שיש מספיק נוזלים מהירקות.
  11. כשהרוטב מוכן מוסיפים את הרוטב לפסטה מערבבים ומחממים מעט. מגישים חם עם
  12. גבינת פרמז'ן.

עזרו לבטי על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה