פסטה ברוטב כתום עם פרגיות של ניר גייגר

Nir Geiger

פסטה ברוטב כתום עם פרגיות

מתכון: פסטה ברוטב כתום עם פרגיות

בקצרה: טוויסט שמשלב בין רוטב רוזה ללזניה, עם פרגית

מצרכים

  • 1 בצל
  • כף שמן
  • חצי כוס מים
  • 1 כף גדושה רסק עגבניות
  • כוס קוביות עגבניות
  • שני ראשישום
  • כפית סוכר
  • פלפל
  • מלח
  • 100 גר\' חמאה
  • 3 כפות קמח
  • שתי כוסות חלב
  • חצי כפית חרדל
  • פסטה קצרה
  • נתחי סטייק פרגית, נקיים
  • כף סויה
  • כף טריקאי
  • תבלינים

הכנה

  1. בסיר קטן מטגנים בצל כשהוא מוכן מוסיפים שום ומטגנים עוד מעט
  2. מוסיפים את רסק העגבניות וקוביות העגבניות
  3. מוסיפים כפית סוכר וחצי כוס מים.
  4. מרתיחים ומבשלים.
  5. בסיר נפרד ממיסים חמאה, ומוסיפים את הקמח.
  6. מערבבים טוב טוב עד שכל הקמח נרטב ומוסיפים את החלב
  7. מערבבים ומרתיחים עד שהבשמל מתחיל לשנות מרקם
  8. מוסיפים את החרדל, מערבבים טוב טוב ומורידים מהאש
  9. שופכים אל רוטב העגבניות וממשיכים לבשל.
  10. במחבת, מכינים את הפרגיות אשר עמדו בתוך המשרה של הסויה והטריאקי
  11. מוציאים מהאש וחותכים לפרוסות
  12. במקביל מרתיחים סיר עם מים ומבשלים את הפסטה עד לדרגה הרצויה.
  13. מערבבים את הפסטה המוכנה עם הרוטב. מניחים על צלחת ומפזרים את הפרגית החתוכה מעל

 

עזרו לניר על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה