פסטה ברוטב בשר קלאסי של נוי שניר

Noi Snir

פסטה ברוטב בשר קלאסי

מתכון: פסטה ברוטב בשר קלאסי

בקצרה: כשקערה ענקית של פסטה עומדת במרכז השולחן- זה ברור שפשוט אי אפשר לעמוד בפניה! במיוחד אם מונח עליה הר של בשר ברוטב עסיסי…

מצרכים

  • 1 חבילת פסטה מבושלת לפי הוראות היצרן
  • 1 בצל קצוץ
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1/2 ק\"ג בשר בקר טחון
  • 1 קופסא קטנה רסק עגבניות
  • 3 כפות רוטב צ\'ילי מתוק
  • 3 כפות קטשופ
  • כפית תבלין צ\'ילי
  • מלח

הכנה

  1. 1. מטגנים את הבצל במחבת גדולה, מוסיפים את השום.
  2. 2. מוסיפים את הבשר ומשחימים תוך כדי \"פירור\".
  3. 3. כשהבשר מוכן, מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים וממשיכים לבשל עוד כ-3 דקות.
  4. 4. מערבבים את הרוטב עם הפסטה ומגישים.
  5. בתאבון :)

עזרו לנוי על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה