פסטה ברוטב אדום של אורנית טליה

Oranit Talia

פסטה ברוטב אדום

מתכון: פסטה ברוטב אדום

בקצרה: כולם יודעים שמה שמעורר את התאבון זה המראה של האוכל :) הפסטה היא בצבע עוצמתי וחזק מה שעושה את זה מעניין לעין, הרוטב הוא בשפע! והטעמים ממכרים קל להכנה וגם ילדים מאוד אוהבים :)

מצרכים

  • חבילת פסטה קרניים-או כל סוג פסטה אהוב
  • שמן-חצי כוס
  • שום-2 כפיות מלאות שום כתוש
  • עגבניות שרי-חתוכות לחצי או רבעים-השרי לא קריטי במנה למי שלא אוהב
  • רסק עגבניות -6 כפות מלאות
  • מלח -לפי הטעם
  • פלפל שחור-לפי הטעם
  • פפריקה מתוקה-כף מלאה
  • מרק עוף -כף שטוחה
  • כורכום -כף שטוחה
  • כמון -רבע כפית כמון
  • צ'ילי גרוס חריף -תוספת למי שאוהב -לפי הטעם
  • עלי בזיליקום טריים -בנדיבות!
  • פטרוזיליה קצוצה-לפי הטעם
  • מים

הכנה

  1. מביאים לרתיחה את הפסטה-לפי הוראות יצרן
  2. בסיר גדול -מחממים את השמן,מוסיפים את השום מטגנים קלות
  3. להוסיף שרי,מטגנים עד שהוא רך,מוסיפים את הרסק מערבבים טוב
  4. לערבב עד שרואים שהצבע של הרוטב משנה את צבעו לכהה יותר.
  5. מוסיפים את המלח,פלפל שחור,פפריקה מתוקה,מרק עוף כורכום וכמון
  6. תוך כדי ערבוב להוסיף מים חמים -למלא קצת פחות מחצי סיר
  7. לערבב טוב ולהוסיף את עלי הבזיליקום,והפטרוזיליה ולהשאיר על אש נמוכה
  8. לסנן את הפסטה להוריד את הנוזלים,ולהעביר אותה לסיר של הרוטב
  9. לערבב טוב,להשאיר על אש נמוכה לפחות 10 דקות ולערבב שיתאחדו הטעמים
  10. בהגשת המנה-ניתן לקשט בעלה בזיליקום טרי,ולאוהבי החריף -צילי גרוס
  11. בתאבון :)

עזרו לאורנית על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה