מאפה חטאים…של קרן הוד

Keren Hod

מאפה חטאים…

מתכון: מאפה חטאים…

בקצרה: מאפה פסטה פנה עם צימוקי זיתים פרושוטו וגבינות. אני לא בשלנית מי יודע מה אך הכנתי את המאפה מספר פעמים…. והצלחות לוקלקו. את המאפה הגה איגי חברי הבשלן ההורס Gross

מצרכים

  • 25 עגבניות שרי אדומות
  • חצי כוס צימוקי זיתים
  • שני חופנים עלי תרד טריים
  • ארבע – חמש כפות שמ\"ז
  • שן שום קצוצה
  • שקית שמנת מתוקה
  • 100 גרם פרשוטו חתוך לרצועות דקות
  • 150 גרם גבינת טל העמק מגוררת
  • כוס גבינת פרמזן מגוררת
  • 500 גרם פסטה פנה מבושלת לפי הוראות היצרן
  • מלח, פלפל

הכנה

  1. חותכים את העגבניות לרבעים
  2. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומחממים תנור לחום של 180 מעלות
  3. חותכים את צימוקי הזיתים לחתיכות קטנות
  4. במחבת מחממים שמן זית עם שן השום ומקפיצים את העגבניות כחמש דקות בעירבוב ומוסיפים את התרד.
  5. מקפיצים את התרד שלוש דקות ולא יותר ….
  6. מערבבים את הפסטה עם הירקות. מוסיפים את הגבינות, פרשוטו ואת השמנת. מערבבים היטב, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
  7. משמנים תבנית אפיה חד פעמית או פיירקס.
  8. יוצקים את הפסטה לתבנית (אפשר לפזר עוד גבינה מעל)
  9. ואופים רבע שעה עד שהמאפה מזהיב….
  10. טורפים בהנאה!!!

עזרו לקרן על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה