רביולי ים המלח של שף ויקטור כהן

Victor Cohen

רביולי ים המלח – לא בתחרות

מתכון: רביולי ים המלח

בקצרה: רביולי ממולא במחית סברס + גבינת ריקוטה ועלי מרווה צעירה, + עלי צבר צעירים וקטנטנים , את הכל מקפיצים בשמנת משובחת ומצמצמים מקשטים בעגבניות צימוקי שרי וזילוף שמן זית משובח . ההגשה :מסדרים על עלי צבר גדול ומגישים .

מצרכים

  • קמח לפסטה .
  • מחית סברס ללא גרעינים .
  • גבינת ריקוטה .
  • ביצים טריות .
  • שמן זית משובח .
  • ניצני עלי צבר .
  • שמנת משובחת 38 אחוז מינ .
  • צימוקי שרי .
  • עלי מרווה צעירים .
  • עלי צבר ענק נקי מקוצים .
  • קילופי גבינת פרמזן איטלקית .

הכנה

  1. מכינים בצק רביולי מקמח ,ביצים , מלח , מעט סוכר ,ומרווה קצוצה ,
  2. מכינים מחית מסברס ע\"י מעיכה דרך מסננת ,ומערבבים עם גבינת ריקוטה ,וממלאים .
  3. מעמידים סיר עם מים רותחים ומעט מלח ושמן זית ,מוסיפים את הרביולי ומבשלים עד שצפים [בזהירות לא יתר בישול ]מצננים במים קרים
  4. בנתיים מנקים את עלי הצבר מקליפה וחולטים במים של הרביולי עד לריכוך ,מצננים במי קרח
  5. במחבת מטגנים מעט קוביות בצל סגול עד לשקיפות מבלי לחרוך מוסיפים מעט שום טרי וקצוץ ,מוסיפים את עגבניות הצימוק ומקפיצים הכל יחד מס' שניות לאחר מכן את עלי הצבר מקפיצים שתי דקות
  6. בסוף את הרביולי עם השמנת ומעט מלח ופיפל לבן
  7. מצמצמים את השמנת ומוציאים לצלחת יפה ולבנה
  8.  עלי הצבר הגדול :מכינים מגרעת במרכז העלה בקוטר צלחת ומניחים במגרעת את הרביולי ,הרוטב עם עלי הצבר הקטנים ומוסיפים עגבניות הצימוק מעל הכל עם קולפן מגרדים גבינת פרמג'נו רג'נו ולקישוט עלי מרווה .
בתאבון . מנה יחודית של השף ויקטור כהן .

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה